Over Van Eerd Spoorwegmaterialen

Van Eerd Spoorwegmaterialen (sinds 2010)  is gespecialiseerd in het leveren en innemen van spoorwegmaterialen, het bouwen van sporen en het leveren van aan het spoor gerelateerde diensten. Dag en nacht zijn wij actief in de Benelux en Duitsland. Het transport van materieel verzorgen we zelf. Als onderdeel van Van Eerd Groep werkt Van Eerd Spoorwegmaterialen in nauwe samenwerking met baanvakspecialisten en opdrachtgevers aan het demonteren en het (her)bouwen van sporen en porfierpaden.

Maatschappelijk verantwoord
Als een spoorbaan wordt vernieuwd, komen daarbij grote hoeveelheden herbruikbare materialen vrij. Wij bieden deze materialen aan voor hergebruik, hetgeen bijdraagt aan een gezond leefmilieu omdat ze niet hoeven te worden vernietigd en geen kostbare grondstoffen hoeven te worden gebruikt om nieuwe materialen te maken. In onze webshop vindt u een overzicht van deze herbruikbare materialen.

Kwaliteit en certificering
Van Eerd Spoorwegmaterialen beschikt over een eigen afdeling Research & Development waar voortdurend onderzoek wordt gedaan op het gebied van technische innovaties en veiligheid. Wij voeren specifieke aanpassingen uit in materieel en methoden om tot nog betere prestaties te kunnen komen.

Van Eerd Spoorwegmaterialen heeft jarenlange ervaring in het bouwen van baanvakken en spoorwegen en ontwikkelde haar eigen machines. Kwaliteitsbewaking op alle niveaus binnen ons bedrijf is een must. Door continue scholing en opleiding zijn onze specialisten op de hoogte van de laatste stand van de techniek.

VCA* certificaat
NEN-EN-ISO 9001

Specialismen
Van Eerd Groep is gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van spoorbanen en wegen. Wij zetten al onze specialisten in voor een integrale aanpak en daarom hebben we met elkaar een groot oplossend vermogen. U bent gegarandeerd van een zorgeloze uitvoering omdat we ook de onderaannemers aansturen en de samenwerking opzoeken met collega-aannemers.

Disciplines
De verschillende bedrijven van Van Eerd Groep bieden een totaalpakket van diensten en materieel. Van het inmeten van projecten, het slopen en afvoeren van bestaande wegen en sporen, het egaliseren en profileren van baanvakken tot het compleet opbouwen van spoorbanen. Als u het complete traject in handen stelt van Van Eerd Groep levert dat voor u tijdwinst en een aanzienlijke kostenbesparing op.